Φωτιά Κερατέα - Φωτιά στην Κερατέα: Καταγγελία για εμπρησμό | Lykavitos.gr / Αυτή τη φορά το νέο πύρινο μέτωπο είναι στην κερατέα.

Φωτιά Κερατέα - Φωτιά στην Κερατέα: Καταγγελία για εμπρησμό | Lykavitos.gr / Αυτή τη φορά το νέο πύρινο μέτωπο είναι στην κερατέα.. Το ραδιοταξι κόσμος στις φωτιες στην κερατεα! Χαμηλή βλάστηση καίει η φωτιά. Θελοντας να ειμαστε παντα διπλα σας, αποφασισαμε σε συνεργασία με τον ερυθρο σταυρό προσφερουμε δωρεάν μετακινηση των ευπαθων ομαδων και. Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν λίγο ξέσπασε φωτιά η οποία καίει χαμηλή βλάστηση. Κινητοποιήθηκαν 18 #πυροσβέστες με 6 οχήματα.

▶️συνδράμουν εθελοντές πυροσβέστες και υδροφόρες οτα. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 28 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 10 οχήματα, 2 αεροσκάφη και 3 ελικόπτερα. Δύσκολη είναι η κατάσταση που διαμορφώνεται στην περιοχή, με οικισμούς να εκκενώνονται και τους ανέμους να δυσκολεύουν αφάνταστα την κατάσβεση της πυρκαγιάς. #πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στην θέση «αμάχερη» στην κερατέα αττικής. Χαμηλή βλάστηση καίει η φωτιά.

Φωτιά στην Κερατέα: Δεν υπάρχουν ενεργά μέτωπα - Κάηκαν ...
Φωτιά στην Κερατέα: Δεν υπάρχουν ενεργά μέτωπα - Κάηκαν ... from www.reader.gr
Κινητοποιήθηκαν 18 #πυροσβέστες με 6 οχήματα. Δύσκολη είναι η κατάσταση που διαμορφώνεται στην περιοχή, με οικισμούς να εκκενώνονται και τους ανέμους να δυσκολεύουν αφάνταστα την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Θελοντας να ειμαστε παντα διπλα σας, αποφασισαμε σε συνεργασία με τον ερυθρο σταυρό προσφερουμε δωρεάν μετακινηση των ευπαθων ομαδων και. Ιδιοκτήτης καφετέριας προσφέρει δωρεάν καφέ στους εμβολιασμένους. Νέος πύρινος εφιάλτης απειλεί την αττική, αφού έχουμε φωτιά στην κερατέα και μάλιστα σε δασική η νέα φωτιά σήμερα ξυπνάει ξανά φόβους στην αττική ειδικά μετά και την τεράστια οικολογική. Μιλώντας στο open, ο δήμαρχος σαρωνικού, πέτρος φιλίππου είπε πως «η φωτιά έχει ήδη κάψει κάποια σπίτια και συνεχίζει το καταστροφικό της έργο. Χαμηλή βλάστηση καίει η φωτιά. Η φωτιά που ξέσπασε στη φέριζα στην κερατέα μαίνεται σε ακαθάριστες οικοπεδικές εκτάσεις, ενώ στην περιοχή υπάρχουν διάσπαρτες οικίες.

Μιλώντας στο open, ο δήμαρχος σαρωνικού, πέτρος φιλίππου είπε πως «η φωτιά έχει ήδη κάψει κάποια σπίτια και συνεχίζει το καταστροφικό της έργο.

Πολύ μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική επί τόπου σπεύδουν 24. Σε εξέλιξη είναι η πυρκαγιά στον οικισμό ρουμουντί στην κερατέα, αλλά σύμφωνα με την πυροσβεστική παρουσιάζει βελτιωμένη εικόνα, δεν έχει αέρα στην περιοχή και δεν απειλούνται σπίτια. Οικισμοί εκκενώνονται ενώ φέρεται να αγνοείται ηλικιωμένη γυναίκα. Είναι πολύ μεγάλο το μέτωπο. «η φωτιά ξεκίνησε από εμπρησμό ήταν ένα πεζό άσπρο, που έβαλε σε έναν κάδο απορριμμάτων και ξέφυγε η φωτιά μετά. Φωτιά σε εξέλιξη στην κερατέαπυρκαγιά ξέσπασε στην κερατέα με τις φλόγες να απειλούν τα πρώτα σπίτια οικισμού. Εκκενώθηκε η φέριζα και θα γίνουν κι άλλες εκκενώσεις σε οικισμούς», τόνισε και στη συνέχεια πρόσθεσε Αποτελεσματική αποδείχθηκε η παρέμβαση της πυροσβεστικής στη φωτιά στην κερατέα. Υπό μερικό έλεγχο είναι η φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στην κερατέα, πλήσιον της περιοχής ρουμουντί του δήμου λαυρεωτικής. Δύσκολη είναι η κατάσταση που διαμορφώνεται στην περιοχή, με οικισμούς να εκκενώνονται και τους ανέμους να δυσκολεύουν αφάνταστα την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Ιδιοκτήτης καφετέριας προσφέρει δωρεάν καφέ στους εμβολιασμένους. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 28 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 10 οχήματα, 2 αεροσκάφη και 3 ελικόπτερα.

Το ραδιοταξι κόσμος στις φωτιες στην κερατεα! Κινητοποιήθηκαν 18 #πυροσβέστες με 6 οχήματα. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 28 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 10 οχήματα, 2 αεροσκάφη και 3 ελικόπτερα. Αποτελεσματική αποδείχθηκε η παρέμβαση της πυροσβεστικής στη φωτιά στην κερατέα. Αυτή τη στιγμή η φωτιά κινείται προς την περιοχή της αναβύσσου και της φωκαίας.

Φωτιά στην Κερατέα, κοντά σε οικισμό
Φωτιά στην Κερατέα, κοντά σε οικισμό from www.newsit.gr
Σε εξέλιξη είναι η πυρκαγιά στον οικισμό ρουμουντί στην κερατέα, αλλά σύμφωνα με την πυροσβεστική παρουσιάζει βελτιωμένη εικόνα, δεν έχει αέρα στην περιοχή και δεν απειλούνται σπίτια. Χαμηλή βλάστηση καίει η φωτιά. Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει πάρει η πυρκαγιά που ξέσπασε στην κερατέα. #πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στην θέση «αμάχερη» στην κερατέα αττικής. Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν λίγο ξέσπασε φωτιά η οποία καίει χαμηλή βλάστηση. Κινητοποιήθηκαν 18 #πυροσβέστες με 6 οχήματα. Το σπίτι της έχει πιάσει φωτιά! Ο δήμαρχος λαυρεωτικής δημήτρης λουκάς, μιλώντας στον σκαϊ 100.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική επί τόπου σπεύδουν 24.

Νέα φωτιά ξέσπασε στην αττική. 8:02 μμ, τετάρτη 09 σεπ 2020 8:02 μμ, 09 σεπ 2020. #πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στην θέση «αμάχερη» στην κερατέα αττικής. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική από φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της κυριακής στην κερατέα, στην περιοχή μητροπήσι, του δήμου λαυρεωτικής. Σε μέτωπο πολλών χιλιομέτρων εξελίχθηκε η φωτιά στην κερατέα. Δείτε στον πιο κάτω διαδραστικό χάρτη τις φωτιές που μαίνονται τώρα (live) στην ελλάδα (με μπορείτε επίσης να δείτε live εικόνες από περιοχές στις οποίες εντοπίζετε φωτιές μέσα από το δίκτυο. Αυτή τη στιγμή η φωτιά κινείται προς την περιοχή της αναβύσσου και της φωκαίας. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε πριν από λίγο σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση στην κερατέα αττικής. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 28 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 10 οχήματα, 2 αεροσκάφη και 3 ελικόπτερα. Ιδιοκτήτης καφετέριας προσφέρει δωρεάν καφέ στους εμβολιασμένους. Η φωτιά που ξέσπασε στη φέριζα στην κερατέα μαίνεται σε ακαθάριστες οικοπεδικές εκτάσεις, ενώ στην περιοχή υπάρχουν διάσπαρτες οικίες. Υπό μερικό έλεγχο πυρκαγιά στην περιοχή δρυάλια. ▶️συνδράμουν εθελοντές πυροσβέστες και υδροφόρες οτα.

Είναι ανάμεσα σε κερατέα και λαύριο 50μέτρα από την. Ιδιοκτήτης καφετέριας προσφέρει δωρεάν καφέ στους εμβολιασμένους. Φωτιά στο δρόμο της κακιάς θάλασσας κοντά στη λεωφ. Σύμφωνα με την πυροσβεστική επί τόπου σπεύδουν 24. Το ραδιοταξι κόσμος στις φωτιες στην κερατεα!

Φωτιά στην Κερατέα
Φωτιά στην Κερατέα from www.newsit.gr
Φωτιά σε εξέλιξη στην κερατέαπυρκαγιά ξέσπασε στην κερατέα με τις φλόγες να απειλούν τα πρώτα σπίτια οικισμού. Είναι πολύ μεγάλο το μέτωπο. Σε εξέλιξη βρίσκεται το πύρινο μέτωπο το οποίο μαίνεται στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στη θέση φέριζα στην κερατέα. 8:02 μμ, τετάρτη 09 σεπ 2020 8:02 μμ, 09 σεπ 2020. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στη θέση φέριζα στην κερατέα. Ιδιοκτήτης καφετέριας προσφέρει δωρεάν καφέ στους εμβολιασμένους. Υπό μερικό έλεγχο πυρκαγιά στην περιοχή δρυάλια.

Είναι ανάμεσα σε κερατέα και λαύριο 50μέτρα από την.

Οικισμοί εκκενώνονται ενώ φέρεται να αγνοείται ηλικιωμένη γυναίκα. Ο δήμαρχος λαυρεωτικής δημήτρης λουκάς, μιλώντας στον σκαϊ 100. Νέος πύρινος εφιάλτης απειλεί την αττική, αφού έχουμε φωτιά στην κερατέα και μάλιστα σε δασική η νέα φωτιά σήμερα ξυπνάει ξανά φόβους στην αττική ειδικά μετά και την τεράστια οικολογική. Το σπίτι της έχει πιάσει φωτιά! Νέα φωτιά ξέσπασε στην αττική. Το ραδιοταξι κόσμος στις φωτιες στην κερατεα! Αυτή τη φορά το νέο πύρινο μέτωπο είναι στην κερατέα. Σε μέτωπο πολλών χιλιομέτρων εξελίχθηκε η φωτιά στην κερατέα. «η φωτιά ξεκίνησε από εμπρησμό ήταν ένα πεζό άσπρο, που έβαλε σε έναν κάδο απορριμμάτων και ξέφυγε η φωτιά μετά. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στη θέση φέριζα στην κερατέα. Αυτή τη στιγμή η φωτιά κινείται προς την περιοχή της αναβύσσου και της φωκαίας. ▶️συνδράμουν εθελοντές πυροσβέστες και υδροφόρες οτα. Είναι ανάμεσα σε κερατέα και λαύριο 50μέτρα από την.