Φωτιά Βίλια / Φωτιά Βίλια - γηροκομείο: Απομακρύνθηκαν 14 ηλικιωμένοι ... : Η φωτιά στα βίλια συνεχίζει να καίει, με την πυροσβεστική να κάνει μεγάλες προσπάθειες να σταθεροποιήσει την κατάσταση.

Φωτιά Βίλια / Φωτιά Βίλια - γηροκομείο: Απομακρύνθηκαν 14 ηλικιωμένοι ... : Η φωτιά στα βίλια συνεχίζει να καίει, με την πυροσβεστική να κάνει μεγάλες προσπάθειες να σταθεροποιήσει την κατάσταση.. Πριν από λίγα λεπτά με μήνυμα από το 112 εκκενώνονται οι οικισμοί μικρό και μεγάλο βαθυχώρι προς ψάθα, ενώ. «υπάρχουν ενδείξεις για εμπρησμό» 16.08, 16:55 , καθώς ξέσπασε φωτιά σε δασική έκταση στα βίλια αττικής , με τους κατοίκους τεσσάρων οικισμών να. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη με τις φλόγες αλλά και τον χρόνο καθώς τα πτητικά μέσα θα σταματήσουν τις ρίψεις νερού με την δύση του ηλίου ιδιαίτερα δύσκολη συνεχίζει να χαρακτηρίζεται η. Ο καπνός φτάνει τουλάχιστον έως τις δυτικές ακτές της κρήτης όπου και συναντά αραιές. Σε προληπτική εκκένωση του οικισμού βενίζα προχώρησαν οι αρχές καθώς υπάρχει μεγάλη ανησυχία για τη μεγάλη φωτιά που μαίνεται στα βίλια.

Ο καπνός φτάνει τουλάχιστον έως τις δυτικές ακτές της κρήτης όπου και συναντά αραιές. Ανεξέλεγκτη μαίνεται η φωτιά στα βίλια αττικής, η οποία από τα ξημερώματα επεκτάθηκε σε παρθένο πευκοδάσος στο όρος πατέρα. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη με τις φλόγες αλλά και τον χρόνο καθώς τα πτητικά μέσα θα σταματήσουν τις ρίψεις νερού με την δύση του ηλίου ιδιαίτερα δύσκολη συνεχίζει να χαρακτηρίζεται η. «υπάρχουν ενδείξεις για εμπρησμό» 16.08, 16:55 , καθώς ξέσπασε φωτιά σε δασική έκταση στα βίλια αττικής , με τους κατοίκους τεσσάρων οικισμών να. Για τη φωτιά στα βίλια, ο κ.

Φωτιά στα Βίλια: Εκκενώθηκαν οικισμοί και γηροκομείο ...
Φωτιά στα Βίλια: Εκκενώθηκαν οικισμοί και γηροκομείο ... from eretikos.gr
Εκκενώνονται και άλλοι οικισμοί στα βίλια όπου η φωτιά είναι σε πλήρη εξέλιξη και κατακαεί πευκόφυτη περιοχή. Δύσκολη η κατάσταση με τη φωτιά στα βίλια όπου γίνεται προληπτικά εκκένωση κι άλλου οικισμού και συγκεκριμένα της βενίζας.σε μήνυμα από το 112 ζητείται εκκένωση προς μέγαρα. Είναι το μεγαλύτερο δάσος που έχει μείνει στην αττική και η φωτιά βρίσκεται στο κέντρο. Κοσμόπουλος εξήγησε πως η φωτιά μαίνεται «στην καρδιά ενός παρθένου δάσους, μιας πευκόφυτης περιοχής. Πυρκαγιά, εκτός από την κερατέα, έχει ξεσπάσει και στα βίλια αττικής. Η φωτιά στα βίλια συνεχίζει να καίει, με την πυροσβεστική να κάνει μεγάλες προσπάθειες να σταθεροποιήσει την κατάσταση. Μία μεγάλη μάχη δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις αυτή την ώρα, λίγο έξω από τα βίλια, για να περιορίσουν την πύρινη λαίλαπα. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη με τις φλόγες αλλά και τον χρόνο καθώς τα πτητικά μέσα θα σταματήσουν τις ρίψεις νερού με την δύση του ηλίου ιδιαίτερα δύσκολη συνεχίζει να χαρακτηρίζεται η.

Στα βίλια, η φωτιά από τα ξημερώματα επεκτάθηκε σε παρθένο πευκοδάσος στο όρος πατέρα, με τις επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν ολονύχτια μάχη με τις αναζωπυρώσεις, ανάμεσα στους.

Η πυρκαγιά καίει δασική έκταση με πυκνή βλάστηση. Ανεξέλεγκτη μαίνεται η φωτιά στα βίλια αττικής, η οποία από τα ξημερώματα επεκτάθηκε σε παρθένο πευκοδάσος στο όρος πατέρα. Για τη φωτιά στα βίλια, ο κ. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη με τις φλόγες αλλά και τον χρόνο καθώς τα πτητικά μέσα θα σταματήσουν τις ρίψεις νερού με την δύση του ηλίου ιδιαίτερα δύσκολη συνεχίζει να χαρακτηρίζεται η. Μετά τη φωτιά στην κερατέα, νέα πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στα βίλια αττικής. Νέο μήνυμα από το 112 για την εκκένωση οικισμού 16/08/2021, 13:08 upd: Εκκενώνονται και άλλοι οικισμοί στα βίλια όπου η φωτιά είναι σε πλήρη εξέλιξη και κατακαεί πευκόφυτη περιοχή. Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής έδωσαν μάχη με τις αναζωπυρώσεις το βράδυ ανάμεσα στους. Σε προληπτική εκκένωση του οικισμού βενίζα προχώρησαν οι αρχές καθώς υπάρχει μεγάλη ανησυχία για τη μεγάλη φωτιά που μαίνεται στα βίλια. Κοσμόπουλος εξήγησε πως η φωτιά μαίνεται «στην καρδιά ενός παρθένου δάσους, μιας πευκόφυτης περιοχής. Οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είναι δυνατοί. «υπάρχουν ενδείξεις για εμπρησμό» 16.08, 16:55 , καθώς ξέσπασε φωτιά σε δασική έκταση στα βίλια αττικής , με τους κατοίκους τεσσάρων οικισμών να. Πυρκαγιά, εκτός από την κερατέα, έχει ξεσπάσει και στα βίλια αττικής.

Η πυρκαγιά καίει δασική έκταση με πυκνή βλάστηση. Πυρκαγιά, εκτός από την κερατέα, έχει ξεσπάσει και στα βίλια αττικής. «υπάρχουν ενδείξεις για εμπρησμό» 16.08, 16:55 , καθώς ξέσπασε φωτιά σε δασική έκταση στα βίλια αττικής , με τους κατοίκους τεσσάρων οικισμών να. Μετά τη φωτιά στην κερατέα, νέα πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στα βίλια αττικής. Νέο μήνυμα από το 112 για την εκκένωση οικισμού 16/08/2021, 13:08 upd:

Φωτιά Βίλια - γηροκομείο: Απομακρύνθηκαν 14 ηλικιωμένοι ...
Φωτιά Βίλια - γηροκομείο: Απομακρύνθηκαν 14 ηλικιωμένοι ... from www.alphafreepress.gr
Μετά τη φωτιά στην κερατέα, νέα πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στα βίλια αττικής. Νέο μήνυμα από το 112 για την εκκένωση οικισμού 16/08/2021, 13:08 upd: Κοσμόπουλος εξήγησε πως η φωτιά μαίνεται «στην καρδιά ενός παρθένου δάσους, μιας πευκόφυτης περιοχής. Είναι το μεγαλύτερο δάσος που έχει μείνει στην αττική και η φωτιά βρίσκεται στο κέντρο. «υπάρχουν ενδείξεις για εμπρησμό» 16.08, 16:55 , καθώς ξέσπασε φωτιά σε δασική έκταση στα βίλια αττικής , με τους κατοίκους τεσσάρων οικισμών να. Ο καπνός φτάνει τουλάχιστον έως τις δυτικές ακτές της κρήτης όπου και συναντά αραιές. Πυρκαγιά, εκτός από την κερατέα, έχει ξεσπάσει και στα βίλια αττικής. Ενισχύονται οι προσπάθειες στο πύρινο μέτωπο στην ευρύτερη περιοχή στα βίλια αττικής, με στόχο την αποφυγή επέκτασης της φωτιάς.

Νέα εστία φωτιάς ξέσπασε το μεσημέρι της δευτέρας 16 αυγούστου στα βίλια.

Πριν από λίγα λεπτά με μήνυμα από το 112 εκκενώνονται οι οικισμοί μικρό και μεγάλο βαθυχώρι προς ψάθα, ενώ. Μία μεγάλη μάχη δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις αυτή την ώρα, λίγο έξω από τα βίλια, για να περιορίσουν την πύρινη λαίλαπα. Ανεξέλεγκτη μαίνεται η φωτιά στα βίλια αττικής, η οποία από τα ξημερώματα επεκτάθηκε σε παρθένο πευκοδάσος στο όρος πατέρα. «υπάρχουν ενδείξεις για εμπρησμό» 16.08, 16:55 , καθώς ξέσπασε φωτιά σε δασική έκταση στα βίλια αττικής , με τους κατοίκους τεσσάρων οικισμών να. Σε προληπτική εκκένωση του οικισμού βενίζα προχώρησαν οι αρχές καθώς υπάρχει μεγάλη ανησυχία για τη μεγάλη φωτιά που μαίνεται στα βίλια. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη με τις φλόγες αλλά και τον χρόνο καθώς τα πτητικά μέσα θα σταματήσουν τις ρίψεις νερού με την δύση του ηλίου ιδιαίτερα δύσκολη συνεχίζει να χαρακτηρίζεται η. Πυρκαγιά, εκτός από την κερατέα, έχει ξεσπάσει και στα βίλια αττικής. Νέο μήνυμα από το 112 για την εκκένωση οικισμού 16/08/2021, 13:08 upd: Νέα εστία φωτιάς ξέσπασε το μεσημέρι της δευτέρας 16 αυγούστου στα βίλια. Στα βίλια, η φωτιά από τα ξημερώματα επεκτάθηκε σε παρθένο πευκοδάσος στο όρος πατέρα, με τις επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν ολονύχτια μάχη με τις αναζωπυρώσεις, ανάμεσα στους. Οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είναι δυνατοί. Είναι το μεγαλύτερο δάσος που έχει μείνει στην αττική και η φωτιά βρίσκεται στο κέντρο. Για τη φωτιά στα βίλια, ο κ.

Νέο μήνυμα από το 112 για την εκκένωση οικισμού 16/08/2021, 13:08 upd: Μάχη να μη φτάσουν οι φλόγες στο πόρτο γερμενό. Η πυρκαγιά καίει δασική έκταση με πυκνή βλάστηση. Πριν από λίγα λεπτά με μήνυμα από το 112 εκκενώνονται οι οικισμοί μικρό και μεγάλο βαθυχώρι προς ψάθα, ενώ. Νέα εστία φωτιάς ξέσπασε το μεσημέρι της δευτέρας 16 αυγούστου στα βίλια.

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στα Βίλια: Εκκενώνονται ακόμα 2 ...
Ανεξέλεγκτη η φωτιά στα Βίλια: Εκκενώνονται ακόμα 2 ... from pluralism.gr
Ανεξέλεγκτη μαίνεται η φωτιά στα βίλια αττικής, η οποία από τα ξημερώματα επεκτάθηκε σε παρθένο πευκοδάσος στο όρος πατέρα. Πυρκαγιά, εκτός από την κερατέα, έχει ξεσπάσει και στα βίλια αττικής. Στα βίλια, η φωτιά από τα ξημερώματα επεκτάθηκε σε παρθένο πευκοδάσος στο όρος πατέρα, με τις επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν ολονύχτια μάχη με τις αναζωπυρώσεις, ανάμεσα στους. Νέο μήνυμα από το 112 για την εκκένωση οικισμού 16/08/2021, 13:08 upd: Ο καπνός φτάνει τουλάχιστον έως τις δυτικές ακτές της κρήτης όπου και συναντά αραιές. Σε προληπτική εκκένωση του οικισμού βενίζα προχώρησαν οι αρχές καθώς υπάρχει μεγάλη ανησυχία για τη μεγάλη φωτιά που μαίνεται στα βίλια. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη με τις φλόγες αλλά και τον χρόνο καθώς τα πτητικά μέσα θα σταματήσουν τις ρίψεις νερού με την δύση του ηλίου ιδιαίτερα δύσκολη συνεχίζει να χαρακτηρίζεται η. Εκκενώνονται και άλλοι οικισμοί στα βίλια όπου η φωτιά είναι σε πλήρη εξέλιξη και κατακαεί πευκόφυτη περιοχή.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη με τις φλόγες αλλά και τον χρόνο καθώς τα πτητικά μέσα θα σταματήσουν τις ρίψεις νερού με την δύση του ηλίου ιδιαίτερα δύσκολη συνεχίζει να χαρακτηρίζεται η.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη με τις φλόγες αλλά και τον χρόνο καθώς τα πτητικά μέσα θα σταματήσουν τις ρίψεις νερού με την δύση του ηλίου ιδιαίτερα δύσκολη συνεχίζει να χαρακτηρίζεται η. Μετά τη φωτιά στην κερατέα, νέα πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στα βίλια αττικής. Δύσκολη η κατάσταση με τη φωτιά στα βίλια όπου γίνεται προληπτικά εκκένωση κι άλλου οικισμού και συγκεκριμένα της βενίζας.σε μήνυμα από το 112 ζητείται εκκένωση προς μέγαρα. Η φωτιά στα βίλια συνεχίζει να καίει, με την πυροσβεστική να κάνει μεγάλες προσπάθειες να σταθεροποιήσει την κατάσταση. Νέα εστία φωτιάς ξέσπασε το μεσημέρι της δευτέρας 16 αυγούστου στα βίλια. Ανεξέλεγκτη μαίνεται η φωτιά στα βίλια αττικής, η οποία από τα ξημερώματα επεκτάθηκε σε παρθένο πευκοδάσος στο όρος πατέρα. Οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είναι δυνατοί. Νέο μήνυμα από το 112 για την εκκένωση οικισμού 16/08/2021, 13:08 upd: Σε προληπτική εκκένωση του οικισμού βενίζα προχώρησαν οι αρχές καθώς υπάρχει μεγάλη ανησυχία για τη μεγάλη φωτιά που μαίνεται στα βίλια. Μία μεγάλη μάχη δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις αυτή την ώρα, λίγο έξω από τα βίλια, για να περιορίσουν την πύρινη λαίλαπα. Πριν από λίγα λεπτά με μήνυμα από το 112 εκκενώνονται οι οικισμοί μικρό και μεγάλο βαθυχώρι προς ψάθα, ενώ. Κοσμόπουλος εξήγησε πως η φωτιά μαίνεται «στην καρδιά ενός παρθένου δάσους, μιας πευκόφυτης περιοχής. Φωτιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε στα βίλια αττικής όπου επιχειρούν επίγεια και εναέρια μέσα.